Merhabalar;
Türk halkına tekrardan seslenmeye geldim (: facebook’un biz Türkler sayesinde ayakta durduğunu biliyormuydunuz?.. Hepsi gerçek yazı içeriğinin devamını mutlaka ama mutlaka okuyun! Bizler üzerinden nasıl para kazanıldığı nasıl dolandırdıkları hepsi ortada…

Facebook’un %80′i Türk!
Evet biz Türk toplumu bünyesinde face gibi siteler bulundurmadığımız için aklımız hep oralarda insanlarla kolay iletişim kurmak fotoğraflarına yorum almak için facedeyiz… Facebook’un %80′i gibi ciddi rakamı biz Türkler oluşturuyor…

Facebook Bizim Üzerimizden Para Kazanıyor!
Evet facebook bizim üzerimizden para kazanıyor hani lu oynadığınız salak çiftçilik oyunları varya işte onlara her tıklamanız face’in cebeni dolduruyor… ayrıca sayfanız için verdiğiniz reklamlarda cabası bunlar karşılığında size para verildiği oldumu?.

TÜRK SİTELERİNE DESTEK VERİN!
Yhau bırakın elin ingilizini,fransızını böyle sistemler yapıp para sorunuyla kapanmış o kadar çok site varki! onların reklamlarına tıklayın şu salak oyunları oynayacağınıza..

Webozel.com Yeni Moda!
Aslında %100 Türk malı bir site sistem çok basir durum,haber,yazı aklına gelebilecek herşey fotoğrafından tut videosuna kadar herşey koyabiliyorsunuz insanlar sizin paylaşımlarınıza yorum yapıp beğenebiliyor Yazılarınız “Kim Ne demiş?” bölümünde çıkıyor!

Üyelik max. 20 saniye aktivitasyon yok gir profil resmi yükle paylaşıma başla!

www.webozel.com

Gönülden destek veriyorum!

Öptüm sağlıcakla ;)